Thursday, August 18, 2011

Bila pakai Tudung -,-

ASSALAMUALAIKUM :)

Nak storyy sikit nihhh. Sorry lah dah lama tak Update belog nihh. Malas lahh :/ Lagi pun takde bende pun nak Update. Ni ade ceritaa, baru lah Update. Mai lah kutuk budak gemok yang kat bawah nihh :P AMBOI! Kutuk diri sendiri pulakk. Hihi time nih tengah tak dark kerja lahh. Tu yang saja main shoot gambar dekat belakang pintu tuhhh. HAHA Gambar ni act semua tak lawaa, biasa lahh zaman kan dah moden sekarangg, Edit je lahh kerjanyaa -,- Thanks too SyahindahJ sebab tolong edit :) Tengok lah gamba-2 ni ea. Kalau tak lawaa, Comment ajaaaa! Fify terima seadanyaaaa :)


Tersenyum lebarrrrr :)

Belah kanan, muke mintak penyepak kan ? Grrr =='

Yang ini bersama kure-2 saya, Bulat nama dia :D
-----------------------------------------------------------------------------
Okayy ini je lah gamba-2 yang sempat fify shoot bersama adik menggunakan baby baru fify tuh. HAHA Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :)

By Nurul Syafiqah binti Suhimi.

No comments:

Post a Comment